[ Speljournaal ]
 Home * Reviews * Verslagen * Collectie * Links * Zoeken * Colofon
 

Spellenavond 'Roll the Dice', Veldhoven, 22 december 2001

Al een tijd waren we van plan om eens naar de maandelijkse spellenavond van spellenclub 'Roll the Dice' in Veldhoven te gaan. Om allerlei redenen kwam het er elke keer niet van (verhuizing, ziek, boomplantdag bij vrienden, langstaande afspraken, verjaardagen etc.). Even leek het dat het ook deze maand niet zou lukken. Het sneeuwde, en er was gladheid voorspeld. Niet echt een avond waarop je met de auto de weg op wilt. We besloten om het toch maar gewoon te doen. Het moest er eindelijk eens van komen. En we hebben er geen spijt van gehad.

Het bleek een bijzonder gezellige club, en we hebben ons uitstekend vermaakt. Zelf hadden we Wongar en Bohnanza meegenomen. En het eerste spel dat we speelden was Wongar. Mijn vriend vervoegde zich, na Wongar, bij een potje Machiavelli, terwijl ik gezellig aan de bar hing, en Set! uitgelegd kreeg, waar ik overigens erg slecht in was.

We waren enigszins verrast door de enorme hoeveelheid spellen die op de avond aanwezig waren. Een grote tafel, helemaal vol. Voor spellenliefhebbers in Veldhoven in omstreken: ga gewoon eens naar een spellenavond van Roll the Dice. Erg gezellig, en je kunt er kennis maken met allerlei verschillende spellen (en spelers :-)).

De volgende keer gaan we beslist weer!